Ніжинський професійний ліцей побуту та сервісу П`ятниця, 29.03.2024, 17:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Додаткове меню

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 66

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 11 » Захист кваліфікаційних пробних робіт
13:21
Захист кваліфікаційних пробних робіт

Учні, які навчаються за професією кухар, у кухні-лабораторії ліцею з 9 березня 2016 року виконують кваліфікаційні пробні роботи, які є обов’язковою складовою поетапної  кваліфікаційної атестації. Затверджений перелік завдань кваліфікаційних пробних робіт передбачає приготування та оформлення до відпуску перших страв, других страв з м’яса, риби, птиці, субпродуктів, овочів у вареному, тушкованому, запеченому, смаженому вигляді, а також страв з круп, макаронних бобових. У роботі учні дотримуються технології приготування страв, здійснюючи необхідні розрахунки сировини та користуючись нормативної документації.

Вони вміло та правильно використовують наявне у кухні-лабораторії технологічне устаткування , виробничий інвентар, інструменти, посуд для відпуску страв, дотримуючись вимог охрони праці, виробничої санітарії та особистої гігієни.

Загалом результат учнів, які уже виконали кваліфікаційні пробні роботи відповідає середнім якісним і кількісним показникам кухаря 3  розряду.

Переглядів: 620 | Додав: nplps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz