Учні Ніжинського професійного ліцею побуту та сервісу вже протягом багатьох років проходять виробничу практику на кращих підприємствах ресторанного господарства м. Ніжина. Керівники підприємств із задоволенням приймають учнів, знаючи достатню підготовку в навчальному закладі. Для визначення рівня кваліфікації і підготовки учнів до самостійної роботи по обраній професії наприкінці практики учні виконують пробні кваліфікаційні роботи відповідно до вимог кваліфікаційної характеристики по професії « Кухар».
Учні I курсу з 12.03 по 23.03 здавали кваліфікаційні роботи на 3 розряд кухаря. Разом з майстрами виробничого навчання екзамени приймали керівники та представники підприємств. Радісно зустрічали кваліфікаційну комісію на таких підприємствах нашого міста як кафе «Соло», «Автограф», «Україна», « Боївка», «Стейк бар» , підприємство « Школяр».
Керівництвом ресторації « Рибацький хутір» було прийнято рішення заохотити кращого практиканта свого підприємства . Ним став учень I курсу групи 599 Сороколіт Олександр Юрійович
В присутності кваліфікаційної комісії в ресторані «Рибацький Хутір» шеф-кухарем ресторану нашому учню був вручений подарунковий сертифікат на 500 грн .
Щиро вітаємо Олександра, бажаємо йому та всім учням гарних наставників, щоб стати справжніми майстрами своєї справи.
|