Ніжинський професійний ліцей побуту та сервісу Субота, 20.04.2024, 10:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Додаткове меню

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 66

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 30 » Новорічна акція
23:10
Новорічна акція

Щоб підняти настрій та створити ще більшу новорічну атмосферу напередодні свята запропонували нашим учням секретну операцію «Даруємо новорічне пророцтво». Приємно, що учні відразу підхопили цю ідею та взялися до роботи з підготовки. Продумали та розробили дизайн новорічної листівки у вигляді ялинки-розгортки, яка «замикалася» за допомогою сніжинки. Всередині ялинки знаходились пророцтва на Новий 2018 рік для кожного працівника нашого ліцею. На заняттях гуртка «Майстерня сувенірів» учні виготовляли листівки-ялинки.
І от настав день Новорічних пророцтв. Учні, переодягнені в Діда Мороза та інших казкових персонажів стукали і заходили у всі кабінети, класи та майстерні, зазирнули до кожного: до директора, вчителів, майстрів в/н, не оминули бухгалтерію, технічних працівників - усіх, кого змогли знайти у цей день. Дід Мороз підходив зі словами:

Новий рік іде у хату

Чи бажаєте Ви знати,

Як цей рік проживете?

Що цей рік Вам принесе?

Ось, ялиночку тримайте

Та скоріше розгортайте.

При цьому казкові персонажі пропонували витягнути одне пророцтво на Новий 2018 рік. Пророцтва були різні: позитивні та смішні. Наприклад: У новому році на Вас чекають феєрверки подій… Не слід у Новому році лаяти чорного кота, який перебіг дорогу. Краще візьміть його додому: кіт буде чудовою компанією і принесе щастя…; Новий рік стане плідним у всіх сенсах…. І на городі теж…: Варто зайнятися самореалізацією… Ви знаєте, що Ви дуже талановита людина? Так от, це правда і у Вас усе вийде… : Прочитайте нарешті «Війну і мир»… І навіть якщо не прочитаєте, то у Вас буде стільки цікавого і щасливого у Новому році, що може, Вам буде не до книжок…; Мрійте побільше, мрії у цьому році почнуть збуватися… Я знаю точно!; На вас у Новому році нападе щастя та везіння… Не дуже відбивайтеся… та ін.

Цікаво було спостерігати за реакцією усіх, кому вручали пророцтво: дехто цілком серйозно сприймав і хвилювався, коли відкривав та читав своє пророцтво, дехто сприймав весело і дякував за те, що учні підіймають настрій та піклуються про інших, інші намагались віддячити цукерками та печивом…

Переглядів: 396 | Додав: nplps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz