Ніжинський професійний ліцей побуту та сервісу Вівторок, 23.04.2024, 19:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Додаткове меню

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 66

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 16 » Фотоконкурс «Наші посмішки»
20:47
Фотоконкурс «Наші посмішки»

Не секрет, що сучасний світ наповнений жорстокістю та насильством. Люди перестали радіти, співчувати, дарувати іншим добро і навіть звичайні посмішки. Суспільство страждає від депресій, агресії, байдужості. А так хочеться свята, приємних слів, можливості погрітися у променях уваги та любові. Саме для цього був влаштований конкурс «Наші посмішки». Проведенню конкурсу передувала шалена швидка підготовка: чого варто було продумати кожну деталь, кожне слово, підготувати все необхідне, а ще дуже хотілося встигнути провести свято у День закоханих.

До останнього моменту конкурс тримався в секреті від учнів та працівників ліцею.

А в день конкурсу усі, хто проходив коридором ліцею з подивом побачили величезну галерею фотографій учнів та працівників нашого ліцею, які кілька днів потай довелось вишукувати в мережі Інтернет. Зверху був напис «Дякуємо Facebook, Instagram та всім, хто залишив свої фото на видноті. Чим ми і скористалися». Поряд розміщувались умови конкурсу та пропозиція голосувати всім бажаючим за такими номінаціями: «найщиріша посмішка», «найзагадковіша посмішка», «голлівудська посмішка». Пропонувалося записати на папірці із сердечком номер фото, яке сподобалось (адже фотографії не були підписані, вони мали тільки номер) та вкинути у відповідну номінації скриньку-баночку, яку, до речі, задекорували наші швачки, навіть не підозрюючи про їх призначення.

Це був шалений день у хорошому значенні цього слова! Такої кількості позитивних емоцій  не доводилось спостерігати давно! Усі розглядали фото, впізнавали одногрупників, друзів, вчителів, сміялися, ділилися враженнями,  дехто не міг втримати емоцій та кожне фото супроводжував вигуками.   Почалося захоплене голосування, емоції били через край. Однак радує, що це були позитивні емоції, це були хвилини радості живого спілкування, це був день хорошого настрою…  Хочеться сподіватися,  що це дійсно зблизить учнів між собою та з педагогами,  змусить учнів стати добрішими один до одного, терпимішими,   уважнішими, врешті-решт навчить бачити красу, неповторність та цінність іншої людини.

Хочеться подякувати за  копітку роботу по підготовці та проведенні цього заходу психологу ліцею – Стадніченко О. О., вихователю гуртожитку –  Семеряці Л. С., медпрацівнику – Горбачовій  І. М.,  керівнику гуртка – Шевченко Т. І. а також Красніковій О. Ф.

Переглядів: 483 | Додав: nplps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz